Si ta ri-ktheni ish të dashurin tuaj

Si ta ri-ktheni ish të dashurin tuaj

Lidhja e dashurisë me atë tashmë veqëse ka përfunduar, por ju dëshironi që ta ri-ktheni atë. Ja disa këshilla që mundë të ju ndihmojnë në ri-kthimin e tij.

Është shumë e rëndësishme që gjeni arsyen për të cilen jeni ndarë në rend të pare. A e dëshironi atë që të ju kthehet njëmend apo është vetëm se ju nuk mund ta keni atë? Ose me të vertetë ju pëlqen ai? A të ka tradhtuar ai ty apo ti atë? Nëse njëra nga këto të ka ndodhur atëhere ju duhet të mendoni gjatë për ta fituar atë përseri. Lexo hapat më poshtë të cilët do të ju ndihmojnë për ti gjëtur mënyrat për ta rikthyer atë.

Bëhu personi në të cilin ai kishte rënë në dashuri më herët. Ai ishte i tërhequr nga ti pasi që ai ndjehej mirë kur ishte me ty dhe ti ishe ajo me të cilën ai ndjehej i kompletuar. Por si keni ndryshuar ? Rregulloj gabimet, nëse keni ndonjë. Bëhu pozitive kur jeni rreth tij, qesh dhe buzëqesh. Gjithmonë qëndro poztive në menyrë që të ndjeheni mirë për vetën tuaj.

Mos u bëj sikurse ju keni ngelur në të kaluaren. Lejo atë që të kuptoj që ju jeni duke vazhduar jetën si p.sh: shkoni ne library, dilni të shetitni, vesh rroba të reja etj. Kjo me siguri do të e bëjë të mendoj se ju jeni duke vazhduar me jetën tuaj.

Përgatitu për fjalët tua të para. Gjëja e parë që do ti thuani ish të dashurit tuaj është shumë e rëndësishme. Nëse do i drejtoheni atij më fjale jo të mira, mundësia për ta ri-kthyer atë është shumë e vogel. Mos iu përgjigj ish të dashurit tuaj duke qarë ose duke e lutur atë që të ju ri-kthehet ju. Kjo nuk do të funksionoj, ju vetëm do ta bëni atë nervoz dhe do ta bëni që ai të largohet edhe më shumë nga ju. Ju duhet ta kuptoni që edhe nëse ai

Përdor të kaluaren si një avantazh kryesor për ty. Nëse ai ndonjëher ju ka komplimentuar për një palë rroba të cilat  i keni veshur kur ishit në lidhje, atëhere veshi prap. Ose ndaj disa moment të bukura me të cilat jeni ndjerë që të dyt të lumtur gjatë asaj kohe. Provo që ta kuptosh që ish i dashuri juaj ka ende ndjenja për ty.ështe arsyeje pse ju jeni ndarë, egzistojnë ende mundësi që ta ri-ktheni atë prap.

Lejo ish të dashurin tënd që ta kuptoj se ju ende mendoni për të. Si p.sh nëse keni qenë së bashku ne ndonjë restorant, dhë pas ndarjes së juaj ju e keni vizituar po të njejtin restaurant atëhere tregoj atij që ishit atje dhe iu kujtua ai.

Advertisement

Comments are closed.