Keshilla per lidhje dashurie në distancë

Keshilla per lidhje dashurie në distancë

Lidhjet e dashurisë në distancë janë mjaftë të vështira sepse nuk keni mundësin që të takoheni fizikisht.  Megjithatë, egzistojnë mënyra që këto lidhje të funksionojnë përderisa të dy personat ne lidhje janë të vendosur për ta mbajtur atë.

Keni besim tek njëri tjetri. Gjëja më e rëndësishme për një lidhjë në distancë është besimi, në mënyrë që lidhja të funksionoj. Edhe nëse një qift jetojnë në të njejtën lagje, mirpo nëse nuk ka besim atëhere nuk do të funksionoj. Andaj mund ta keni parasysh se si një lidhje në distancë mund të mos funksinoj, në qoftëse aty nuk egziston besimi.

Përderisa ju nuk jetoni në të njejtën zonë, mund të jetë e vështirë për ta kultivuar lidhjen tuaj. Por kjo nuk do të thotë që ju smun të keni takime me të dashurin tuaj. Vetëm kyqu ne chat the fillo të bisedosh me të dashurin/en tuaj. Egzistojnë shumë lojra online të cilat ju mund ti luani së bashku, në mënyrë që të keni sadopak kënaqësi dhe komunikim. Kjo është mënyrë shumë e mire për të ju mbajtur optimist dhe në relacion më të dashurin/en tuaj.

Telefonini njëri tjetrit. Në mënyrë që lidhja juaj të funksionoj është e rekomandueshme që ti telefonini njëri tjetrit në mënyrë të vazhdueshme.  Telefonoj të paktën vetem për ta kuptuar se si ndihet partneri juaj apo çfarë është duke bërë. Telefonoj gjithashtu, kur ktheheni në shtëpi pas një dalje jashtë me shoqëri. Nëse dëshironi që lidhje juaj të jetë transparente atëhere të telefonuarit mund ta bëjë më të lehtë këtë.

Bëjë vizit partnerit tuaj shumë shpesh. Të  jeni ne një lidhjë ne distancë është shumë më e lehtë nëse shiheni me personin kohë mbas kohe. Nëse bëni plane që njeri nga ju të zhvendoset tek tjetri. Nëse jeni me të vertëtë të dashuruar dhe dëshironi që të jeni së bashku, atëhere njëri nga ju duhet të zhvendoset dhe të banoj tek tjetri.  Lidhjet e dashurisë mund të funksionojnë më mirë nëse kur të dy personat nodhen në të njejten zone, andaj gjeni një mënyrë që njëri nga ju të zhvendoset tek tjetri.mës jush qendrojn oqeane të tëra,  nuk do të jetë e lehtë që të udhëtoni shum shpesh. Megjithatë, ju duhet ta gjeni një mënyrë që ta vizitoni disi. Mos të vizituarit njëri tjetrin do ta shkatrroj lidhjen ndërkohë.

Advertisement

Comments are closed.