Si ta ushqeni fëmijën shëndetëshem

Si ta ushqeni fëmijën shëndetshëm

Ushqimi i shpejt apo fast food është bërë pjesë e jetës në vitet e fundit, duke e bërë edhe më të vështirë të mësuarit e fëmisë e të ngrënit ushqim të shëndetshem. ... Lexo me Shume →
Pijet që ndihmojnë në humbjen e peshës

Pijet që ndihmojnë në humbjen e peshës

Nëse jeni duke u munduar që të humbasni peshë atëhere egzistojnë disa pije shumë të shëndetshme të cilat do të ju ndihmojnë në humbjen e peshës. Shumë thjeshtë duke ... Lexo me Shume →
Ushqimet për ta zvogëluar Diabetin

Ushqimet për ta zvogëluar Diabetin

Pa marr parasysh nëse jeni diagnonizuar tash apo janë bërë vite që ju jeni duke e luftuar këtë gjendje, të mësuarit dijeten më të mirë për diabetin është shumë e rëndëishme. ... Lexo me Shume →
Ushqimet me te mira per trurin tuaj

Ushqimet me te mira per trurin tuaj

Truri juaj eshte organi me i rendesishem ne trupin tuaj. Eshte organi kryesor organizues, qe interpreton sinjalet te cilat vijn nga i tere trupi juaj dhe sigurohet qe gjerat funksionojn ... Lexo me Shume →
logo

Mire se erdhet ne Keshilla.org

Keshilla.Org u krijua ne Gusht te vitit 2012 si njera ndere alternativat per lexuesit ne gjuhen shqipe. Keshilla.Org eshte nje faqe ne gjuhen shqipe e cila ofron keshilla per jeten ... Lexo me Shume →